Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Balkan Pool Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sauna de lux Rondium
9816 €
Brand
RONDIUM
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Montaj gratuit in toata tara

Seria saunelor Rondium este alegerea cea mai buna pentru cei care vor sa se rasfete. Colturile rotunjite, usa dubla din sticla curbata precum si marginea frontala din inox cu spoturi (LED Lights) completeaza nota eleganta a acestui model de sauna. Elementele decorative din inox aflate pe peretii exteriori ai saunei confera modelului o infatisare moderna.

Rama de la baza saunei deasemenea din inox pe langa aspectul modern pe care il confera are in acelasi timp si rol de protectie impotriva umezelii in contact cu pardoseala. Pentru peretii exteriori ai saunei sunt folosite lambriuri din lemn de plop sau arin tratate sa reziste la temperaturi inalte.

Lambriurile din lemn de plop sunt folosite si pentru peretii interiori si plafonul saunei. Bancile din interior sunt din lemn tropical abachi si plop rezistent la temperaturi inalte. Peretele cu piatra decorativa aduce un plus de eleganta acestui model de sauna. Telecomanda wireless cu care este dotata sauna te va ajuta sa controlezi mai usor temperatura, umiditatea, timpul de functionare cat si culorile spoturilor.
Pretul afisat este pentru lambriu molid int/ext, banci abachi cu ornament din plop tratat termic.
Dimensiuni: 1505mm (+180mm) x 1945(+180mm) h=2050mm (ajustabila +/- 20-40mm)
Din Gura in Gura